Betting med Swish

Betting med Swish

Swish har tagit Sverige med storm och är idag ett etablerat sätt att betala och ta betalt, snabbt och enkelt. Därför är det inte konstigt att många av de svenska spelbolagen hängt på trenden och i skrivande stund erbjuder nästan alla spelbolag Swish som insättningsalternativ. Så frågan är, vilket spelbolag ska man välja?

När Swish först lanserades 2012 var det vanliga banköverföringar som gällde, vilket gjorde att det kunde ta ett par dagar innan pengarna var överförda. Men tack vare Swish så kunde man skicka och ta emot pengar på bara några sekunder, vilket revolutionerade sättet att hantera pengar. Idag är Swish ett väletablerat betalsätt både bland ehandlare, idrottsföreningar och restauranger. Därför är det inte så konstigt att de svenska spelbolagen valde att haka på trenden med Swish, vilket möjliggör att sätta in pengar på sitt konto hos spelbolagen och börja spela direkt. Eftersom det finns så många spelbolag som erbjuder Swish kan det vara svårt att välja vilket man ska spela hos. Därför har vi sammanställt en lista av populära spelbolag med Swish samt vad de erbjuder för välkomstbonus.

 

Spelbolag som erbjuder Swish

Snabbare är ett av de nyare spelbolagen och erbjuder spel utan registrering samt ett brett utbud av olika spel. Erbjuder en välkomstbonus på 100% upp till 1500 kr samt 600 Freespins.

Hajper är också ett annat nytt spelbolagen som erbjuder spel utan registrering och snabba uttag med Trustly. Erbjuder en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr

Unibet är ett av de mest välkända spelbolagen på den svenska marknaden och har ett väldigt bra utbud av spel. Erbjuder välkomstbonus på 100% upp till 2000 kr

Nordicbet riktar in sig på nordiska spelare och lgger i framkant framföra allt när det gäller att betta på ishockey. Erbjuder en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr

Betsson är ett annat välkänt spelbolag som har ett brett utbud av spel, framför allt på svensk sport. Erbjuder en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr.

Comeon har funnits på den svenska marknaden och erbjuder bra odds och hemsidan är väl anpassad för mobilen vilket gör att man slipper ladda ner en app för att spela i mobilen. Erbjuder en välkomstbonus på 300% upp till 750 kr.

 

Insättningar och uttag med Swish

Något som kan vara bra att veta när det gäller bettingbolag som erbjuder Swish, är att det i skrivande stund endast finns ett fåtal spelbolag som erbjuder uttag med Swish. Det innebär att det fortfarande kan ta ett par dagar att få sina vinster utbetalda eftersom det skrev via vanlig banköverföring. Dock finns det spelbolag som erbjuder uttag med Trustly som är en annan populär betallösning, vilket gör att man kan få sina vinster utbetalda snabbare.

 

Swish eller Trustly

Frågan som många ställer sig är vilken betalmetod man ska välja, Swish eller Trustly? Men faktum är att de är två välbeprövade betallösningar och det är endast ett ett extra litet steg som skiljer dom åt, vilket gör att man sparar några sekunder på att betala med Swish. Samtidigt så är det betydligt flera spelbolag som erbjuder uttag med Trustly än Swish, vilket gör Trustly till det bästa alternativet för snabba utbetalningar.

Leave A Reply