Fortnite betting

Fortnite Battle Royal är ett av världens mest populära spel med över 350 miljoner spelare. Spelet utspelar sig på en spelplan där man ska eliminera andra spelare genom att plocka upp användbara vapen och skyddsutrustning som finns utspridda på spelplanen. Detta skapar en unik dynamik vilket gör det väldigt roliga att följa som åskådare, eftersom det kräver stor skicklighet att eliminera sina motståndare och samtidigt undvika att bli eliminerad själv.

Fortnite är ett Battle Royal-spel där 100 spelare blir nedsläppta på en spelplan och ska eliminera varandra genom att plocka upp användbara vapen och skyddsutrustning. För att öka spänningen ytterligare så krymper spelplanen under spelets gång vilket gör att det blir svårare och svårare att undvika sina motståndare. Till slut är spelplanen så liten att spelarna måste göra upp om vem som ska vinna rundan.

Fortnite var ett av de första spelen som erbjöd cross-play vilket innebär att man kan spela spelet både på konsol och dator. Detta har gjort att spelet vuxit enorm sedan det lanserades 2017 och idag finns det över 350 miljoner registrerade spelare.

 

Spelbolag som erbjuder Fortnite betting

Trots att Fortnite har funnits sedan 2017 så är det endast ett fåtal svenska spelbolag som erbjuder Fortnite betting och de som gör det har ett ganska begränsat utbud av odds. Därför är det viktigt att jämföra de olika spelbolagen för att säkerställa att man spelar hos de med bäst utbud och odds. Av de mer välkända spelbolagen går att att betta på Fortnite hos både Bethard och Unibet och för den som vill spela hos ett mer nischat spelbolag finns gg.bet, som är ett av de ledande spelbolagen inom esports betting vilket också gör att de har ett bra utbud av spel.

 

Fortnite speltips

Precis som när man ska spela på andra sporter så är det väldigt viktigt att vara insatt i Fortnite för att kunna göra en bra bedömning av hur man tror att matchen kommer att sluta. Därför gäller det att läsa på om både spelets regler men också om de olika spelarna för att få en förstående för vad för parametrar som kan bli avgörande under ett spel.

Det rekommenderas att börja enkelt och betta på vilken spelare eller vilket lag som kommer vinna matchen. Sedan när man har skaffat sig lite mer erfarenhet kring att betta på Fortnite kan man prova på att spela på mer specialinriktade odds, som till exempel vilket lag som får först kill.