Livebetting och Live odds

Livebetting och Live odds

Livebetting innebär att man lägger sitt spel i realtid under en pågående match, vilket ger en ny dimension av spänning att när man bettar online. Man kan även dra fördel av sin kunskap om lagen som spelar vilket gör att man har möjligt att snabbt lägga ett bet när man tror att något specifikt ska hända i matchen.

Livebetting har snabbt blivit en av de populäraste sätten att betta online, eftersom det ger mer spänning när man kan lägga ett bet i realtid. Dessutom är det allt fler spelbolag som livestreamar matcher och ger utförlig statistisk, något som man kan utnyttja för att bli en vinnare. Det vanligaste sättet att spela live är att lägga ett singelspel som funkar på samma sätt som ett vanligt bet, summan man satsar multipliceras med ett odds från spelbolaget och summan blir den möjliga vinsten om bettet sitter. Eftersom oddsen hela tiden ändras i livebetting så kan man utnyttja tillfällen då man anser att spelbolaget ger ett fördelaktigt odds för att öka sina chanser att vinna. Det går även att spela ett kombinationsspel där man bettar på att flera livespel ska slå in. Detta är självklart svårare än ett singelspel och därför har dessa spel ett högre odds vilket gör att man kan vinna mer pengar om man väl har satsat rätt.

De flesta spelbolagen erbjuder livebetting inom en rad olika sporter som bland annat fotboll, ishockey, basket och handboll. Men det finns även de spelbolag som erbjuder livebetting inom E-sport och golf. Ett tips är att betta på de sporter man har bäst kunskap om eftersom det ökar chanserna att ta rätt beslut.

När man väl valt den sport man vill betta på finns det en rad olika moment att spela på. Något som är populärt att spela på är bland annat vilken spelare som gör det första målet, vilken spelare som gör nästa mål i matchen, eller om någon spelare kommer att bli utvisad. Allt detta för att höja spänningen i matchen vilket gör den betydligt roligare att titta på.

Öka chanserna med livestream & statistik

En av de roligaste sakerna med livebetting är att man kan öka sina chanser att vinna genom att vara påläst. Förutom att läsa på om spelarna i lagen som ska mötes för att se om det finns några skador eller formsvackor så kan man även använda statistiken som spelbolagen tillhandahåller på sina plattformar. Vanligtvis kan man se saker som bollinnehav, antal passningar och antal hörnor fördelade mellan de två lagen. Med hjälp av statistiken kan man sedan ta ett bättre beslut för hur man tror att matchen kommer att utveckla sig. Det blir betydligt mer spännande att spela på en match där man har gjort sin egen analys av hur den ska sluta.

Leave A Reply