The International i Stockholm flyttas till 2021

Tanken var att The International, den största tävlingen inom Dota 2 skulle arrangeras i Globen i Stockholm. Men på grund av rådande omständigheter kring Corona så har arrangörerna valt att flytta eventet till nästa år.

The International är lite som VM för dotaspelare, det är den mest prestigefyllda tävlingen inom sporten där bara de bästa lagen är med och tävlar. Några fåtal lag får en direkt invite baserat på deras prestationer under året medan resterande lag måste kvalificeras sig genom att vinna kvalomgången i den region man befinner sig i. Förutom den enorma vinstsumman som 2019 var 34 miljoner dollar, så är det också en chans att visa upp sig för att visa vad man går för och kanske få ett erbjudande från ett bättre lag. Eventet har 10-årsjubileum i år och arrangörerna planerade att ha det i Globen i Stockholm. Men med tanke på hur Corona har påverkat världen så gick Dota 2 ut med ett meddelande om att eventet flyttas fram till nästa år.

Betta på The International

Dota 2 är ett fartfyllt spel där små saker kan hjälpa eller stjälpa ett helt game, därför är det väldigt mycket psykologiska aspekter hos spelarna som spelar in. Eftersom The International är så prestigefyllt och har den största prissumman så blir det väldigt spännande och ibland dramatiska matcher som är väldigt kul att betta på. Det eftersom ett lag som är bättre på pappret fortfarande kan göra misstag på grund av pressen av att vara favoriter. Det gör att man kan hitta bra odds på The International till sin fördel. Läs mer om Dota 2 betting